• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Päivitettyäni puhelimen ohjelmiston jotkut sovellukset toimivat väärin tai kaatuvat. Miksi?

Joillakin kolmannen osapuolen sovelluksilla voi olla yhteensopivuusongelma uusimman Android- tai HTC Sense-päivityksen kanssa.
Korjataksesi tämän, sinun on päivitettävä kolmannen osapuolen sovellus uusimpaan versioon. Ota yhteys vastaavaan sovelluskehittäjään saadaksesi tietoja viankorjauksista ja sovelluspäivityksistä.