• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Miksi en voi käyttää usean sormen eleitä sovelluksissani?

Syynä tähän on, että Mediaeleet on otettu käyttöön oletuksena. Tämä tekee kolmen sormen eleen käytettäväksi pelkästään sisällön jakamiseen tai käytettäväksi HTC-sovelluksilla. Et voi käyttää monen sormen eleitä (eleitä, jossa käytetään kolmea tai useampaa sormea) muihin tarkoituksiin.
Voit käyttää usean sormen eleitä peleissä tai musiikki-instrumenttisovelluksissa poistamalla Mediaeleet-valinnan Asetukset > Näyttö, eleet ja painikkeet-kohdassa.