• STORE LOCATOR
EXPLORE
APPS & FEATURES
Updating album covers and artist photos

Kuinka lisään tukiaseman matkapuhelinverkkooni?

Useimmat HTC-puhelimet pystyvät tunnistamaan käyttämäsi matkapuhelinoperaattorin SIM-kortin perusteella ja sitten käyttämään esiasetettua tukiasemanimeä (APN) yhteyden muodostamisessa matkapuhelinoperaattorisi dataverkkoon. Voit lisätä uuden tukiaseman nimen (APN) ollessasi verkkovierailussa, tai jos datayhteyden muodostaminen tuottaa vaikeuksia.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Mobiilidata on pois päältä, napauta Mobiilidata-ruutua kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta avataksesi Matkapuhelinverkon asetukset-näytön.
  4. Napauta Tukiasemien nimet. Jos puhelimessasi on kaksi SIM-korttipaikkaa, valitse ensin korttipaikka ja napauta sitten Tukiasemien nimet.
  5. Napauta Tukiasemat-näytössä > Uusi tukiasema ja syötä APN-asetukset.
  6. Napauta > Tallenna ja valitse sitten Tukiasemat-näytöltä uusi APN.
Huomautus:

Jotkut matkapuhelinoperaattorit eivät anna muuttaa esiasetettua APN:ää tai lisätä uusia.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
in
*Please enter your comment here ...
htc-one-dual-sim
Thank You!