• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Kuinka vaihdan HTC Sense-näppäimistön ja kolmannen osapuolen syöttömenetelmien välillä?

Jos olet asentanut kolmannen osapuolen syöttömenetelmän tai näppäimistön, kytke se päälle ja valitse se nykyiseksi näppäimistöksi.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Kieli ja näppäimistö.
  2. Napauta Kieli- ja näppäimistö -näytössä Nykyinen näppäimistö > Valitse näppäimistöt.
  3. Napauta kolmannen osapuolen syöttömenetelmän Päälle/Pois-kytkintä.
  4. Paina .
  5. Napauta Nykyinen näppäimistö ja valitse sitten käytätkö HTC Sense Input - vai kolmannen osapuolen syöttömenetelmää.