• STORE LOCATOR

HTC One dual sim

User guides

< < Menu

Mitä uutta on Android Lollipop 5.0 -päivityksessä?

Android Lollipop 5.0 -päivitys tarjoaa järjestelmän parannuksia ja sovelluspäivityksiä.

Järjestelmäparannukset

• Siirretty ilmoitusvalinnat Näyttö, eleet ja painikkeet -kohdasta uudelleennimettyyn Ääni ja ilmoitus -asetuksiin
  • Uusi vaihtoehto valita, mitkä sovellukset saavat ilmoituksia Ääni ja ilmoitus > -sovelluksen ilmoituksista
  • Uusi Älykäs lukko -suojausominaisuus, jossa on valinta kasvojentunnistukselle tai luotettujen laitteiden pariutukselle
  • Uusi hakuvalinta Asetuksissa
  • Android Beam on nyt valinta jakamisvalikossa
  • Lisää näyttövalintoja Käytettävyys-asetuksissa, kuten väri-inversio ja värinkorjaus
  • Viimeisimmät sovellukset -näytöllä uusi ulkoasu ja valinta palata aiempaan ruudukkonäkymäasetteluun
  • Pika-asetuksia voi käyttää myös pyyhkäisemällä alas kahdesti tilapalkista
  • Puhelimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen kaikki viimeksi avatut sovellukset ovat edelleen näkyvissä Viimeisimmät sovellukset -näytöllä
  • Uusi näytön kiinnitysominaisuus näytön lukitsemiseksi nykyiseen sovellukseen
Sovelluspäivitykset
  • Uudistettu asettelu Google-sovelluksille, kuten Gmail ja Kartat
  • Uusia tuottavuus-sovelluksia Google-kohteesta, kuten Asiakirjat, Laskentataulukot ja Diat