APPS & FEATURES
Sharing media on your home network
APPS & FEATURES

Nem tudja másolni, áthelyezni és törölni a tárolókártyán lévő fájlokat, illetve nem tudja menteni a változtatásokat a kártyára?

Megváltozott a microSD-kártyák kezelése. Az Android 4.4.2 (KitKat) verziójában a harmadik féltől származó alkalmazások csak akkor tudják írni a microSD-kártyán található mappákat, ha azokat saját maguk hozták létre, illetve a saját tulajdonukba tartoznak. Nem tudnak a kártya tetszőleges helyére írni.

A Google ezt a változtatást az Android ezen változatától kezdődően vezette be, és a célja a microSD tartalmának védelme. Előfordulhat, hogy azok az alkalmazások, amelyek probléma nélkül tudták kezelni a microSD-kártyákat az Android korábbi változatain, például a Jelly Bean és az Ice Cream Sandwich (ICS) változaton, az Android 4.4.2 változatán már nem futnak megfelelően. Ebben az esetben az alkalmazás fejlesztőjének kell módosítania az alkalmazást úgy, hogy igazodjon a Google KitKat működéséhez.

Ha egy letöltött alkalmazással ezt a problémát tapasztalja, próbálkozzon a következőkkel:

  • Váltson át a megfelelő előtelepített, a fájlokat helyesen kezelő alkalmazásra. Használja ezt az alkalmazást a fájlok szerkesztésére és módosításainak mentésére.
  • Használja a HTC telefon által támogatott online társzolgáltatások valamelyikét. A fájlok másolását, szerkesztését és kezelését az online területen végezze.
  • A microSD-kártyán található fényképek és videók rendszerezésére és kezelésére használja a HTC Galéria alkalmazást.
  • Nyissa meg a Beállítások > Tárolás menüpontot, majd érintse meg a Szabadítson fel helyet elemet.

    Érintse meg a Zene elemet, majd válassza ki a törölni kívánt zenei fájlokat. Ha a Galéria elemet érinti meg, fényképeket és videókat is kiválaszthat törlésre.

 
People found this helpful
Select an issue from the dropdown:
395
in
18
*Please enter your comment here ...
htc-flyer
Thank You!
RELATED ARTICLES
topic_tag-connected_media