Photos, videos, and music

Hvorfor kan jeg ikke se sangtekster for hver sang?

Når du ser sangtekster for sangen som spilles av i øyeblikket i Musikk-appens kategori Visualiseringsprogram, kan dette være noen av årsakene:
  • Ingen sangtekstinformasjon er i øyeblikket tilgjengelig for sangen på serveren.
  • Du har valgt å oppdatere sangtekster bare gjennom Wi-Fi, og du er ikke koblet til et Wi-Fi-nettverk.

Hvis du vil endre denne innstillingen, går du til Musikk-appen, klikker på > Innstillinger og sørger for at Kun Wi-Fi ikke er avmerket.

• Metadata for sangen – for eksempel artist- eller sangnavn – stemmer ikke med dataene på serveren. Dette innebærer at serveren ikke finner den tilsvarende sangteksten.
0 People found this helpful