Managing message conversations

Hvorfor mottar jeg ikke tekstmeldinger fra kontakter som bruker iPhone?

Hvis du akkurat har flyttet kontakter fra iPhone til din HTC One-telefon, kan det hende at kontaktene dine fortsatt sender deg tekstmeldinger via iMessage-tjenesten og ikke via SMS eller MMS.
Hvis du vil motta deres tekstmeldinger på din HTC-telefon, må du slå av iMessage-tjenesten i dine iPhone-innstillinger. Hvis du har andre Apple-enheter, må du også slå iMessage av og på igjen.

Du kan også gå til Apple-støtteprofilen på web og avregistrere iPhone og andre Apple-enheter.

0 People found this helpful