Setting up a conference call

Hvordan legger jeg til et tilgangspunkt i mobiloperatørens nettverk?

De fleste HTC-telefoner kan oppdage hvilken telefonoperatør du bruker, basert på SIM-kortet du har satt inn. Da kan det forhåndsinnstilte tilgangspunktnavnet (APN) brukes til å koble til mobiloperatørens datanettverk. Du kan legge til et nytt tilgangspunktnavn (APN) under roaming, eller hvis du har problemer med å etablere en datatilkobling.
  1. Sveip med to fingre nedover fra statuslinjen for å åpne Hurtiginnstillinger.
  2. Hvis Mobildata er av, klikker du på Mobildata-flisen for å slå den på.
  3. Klikk på for å åpne skjermbildet Innstillinger for mobilt nettverk.
  4. Klikk på Navn på aksesspunkt. Hvis telefonen har to SIM-kortspor, velger du et spor først og klikker på Navn på aksesspunkt.
  5. På skjermbildet APN klikker du på > Nytt APN og angir APN-innstillingene.
  6. Klikk på > Lagre og velg det nye tilgangspunktnavnet på skjermbildet APN.
Merk:

Noen mobiloperatører vil kanskje ikke tillate at du endrer et forhåndsdefinert APN eller legger til nye.

0 People found this helpful