GETTING STARTED
Rearranging application tabs
GETTING STARTED

Hva er auto-oppdateringstidsplanen for HTC BlinkFeed?

Du kan oppdatere HTC BlinkFeed når som helst ved å trekke nedover skjermen manuelt. Hvis du vil at innhold skal oppdateres automatisk, vil HTC BlinkFeed oppdatere innhold automatisk i slike tilfeller:
  • Hvis telefonen er på Wi-Fi, HTC BlinkFeed oppdateres innholdet hver time.

Plugg inn telefonen mens du er koblet til Wi-Fi, så vil HTC BlinkFeed oppdateres hvert kvarter.

• Hvis du har satt HTC BlinkFeed til automatisk oppdatering ved hjelp av mobildata eller Wi-Fi-tilkobling, vil innholdet oppdateres annenhver time når telefonen bruker datatilkobling.
  • En del innhold fra apper som Kalender vil kanskje bare oppdateres én gang per dag.

Oppdatering av nylig tilføyet innhold for første gang kan ta noen få minutter.

People found this helpful
Select an issue from the dropdown:
in
*Please enter your comment here ...
htc-desire-v
Thank You!