About the Messages app

Hvorfor sker der ikke noget, når jeg trykker på lydstyrkeknapperne på fjernbetjeningen?

Hvis din opsætning omfatter et tv, en digitalboks og en hjemmebiograf, går appen TV ud fra at lyden går via hjemmebiografen, og ikke via tv'et eller digitalboksen.

Hvis din lyd stadig går via dit tv eller din digitalboks, skal du indstille lydstyrkeknapperne, så de styrer den rigtige enhed i din opsætning.

1. Åbn appen TV, og tryk derefter på .
  2. Tryk på > Indstilling af knap.
  3. Vælg lydstyrkeknapperne, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at indstille hvordan lyden styres.
0 People found this helpful