COMMUNICATION
Calling a phone number in a text message
COMMUNICATION

Hvorfor kan jeg ikke bruge Duo Effekter på billederne, jeg tager med min telefon?

Der kan være en række grunde til at Duo Effekter ikke virker på dine billeder:
  • Der var spærret for den ene eller begge objektiver, da du tog billedet.
  • Du bruge ikke funktionen kamera. Det er ikke muligt at bruge Duo Effekter på billeder, du tager med andre funktioner.
  • Billedet, som du prøver at bruge effekter på, blev taget med frontkameraet.
  • Scenen var ikke sat til Auto.
  • Blitzen var ikke slået fra, da billedet blev taget.
  • Der var ikke nok omgivende lys, da billedet blev taget.
  • Du har zoomet ind eller kameraet var muligvis for tæt på emnet, da billedet blev taget.
  • Duo Effekter det er ikke muligt at bruge beskårede billeder.
  • Duo Effekter det er ikke muligt at bruge det samme billede to gange.

Du kan læse mere om hvad ud skal huske, når du bruger funktionen Dobbelt kamera i brugervejledningen.

People found this helpful
Select an issue from the dropdown:
in
*Please enter your comment here ...
htc-desire-c
Thank You!