Üzenetek és beszélgetések törlése

Üzenetek és beszélgetések törlése

Az Üzenetek képernyőn tegye a következők egyikét:
Üzenet törlése

Nyissa meg a partnerrel folytatott beszélgetést, érintse meg az üzenetet, majd érintse meg az Üzenet törlése elemet.

Ha egy beszélgetésben több üzenetet is törölni szeretne, érintse meg az > Üzenetek törlése > Törlés a kiválasztás szerint elemet, majd válassza ki a törlendő üzeneteket.

Beszélgetés törlése

Tartsa lenyomva a partnert (vagy a telefonszámot), majd érintse meg a Törlés elemet.

Több beszélgetés törléséhez az Üzenetek képernyőn érintse meg a > Beszélgetések törlése elemet, majd válassza ki a törlendő beszélgetéseket.

Megjegyzés: Az Üzenetek beállításai részben érintse meg az Általános > Régi üzenetek törlése elemet a régi üzenetek automatikus törléséhez.

Hogyan védhetek meg egy üzenetet a törléstől?

Zárolhat egy üzenet, így az nem fog törlődni akkor sem, ha törli a többi üzenetet az üzenetváltásban.

  1. Az Üzenetek képernyőn érintsen meg egy névjegyet (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott névjeggyel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg a zárolni kívánt üzenetet.
  3. Érintse meg az Üzenet zárolása menüpontot. Megjelenik a zárolás ikon.
0 személy találta hasznosnak