Partnercsoportok

Partnercsoportok

A barátait, családtagjait és kollégáit csoportokba szervezheti, ezáltal gyorsan üzenetet vagy e-mailt küldhet a csoport minden tagjának. Rendelkezésére áll a Gyakori csoport is, amelyhez automatikusan hozzáadhatók azok a partnerek, akiket a leggyakrabban hív vagy akiktől a leggyakrabban fogad hívásokat.

A HTC One X/One X‍+ azokkal a csoportokkal is szinkronizálható, amelyeket a Google fiókban hozott létre.

Csoport létrehozása

  1. A Csoportok lapon érintse meg a gombot.
  2. Adja meg a csoport nevét, majd érintse meg a > Névjegy hozzáadása csoporthoz elemet.
  3. Válassza ki a hozzáadni kívánt névjegyeket, majd érintse meg a Mentés gombot.
  4. Miután elkészült a csoporttal, érintse meg a Mentés elemet.

Üzenet vagy e-mail küldése egy csoport számára

Megjegyzés: Az egyes elküldött szöveges üzenetek számlázva lesznek. Például ha egy üzenetet öt személynek küld el, akkor öt üzenet után kell díjat fizetnie.
  1. A Csoportok lapon érintse meg a csoportot, amelyiknek üzenetet vagy e-mailt kíván küldeni.
  2. Lépjen a Csoportművelet lapra.
  3. Válassza ki, hogy csoportos üzenetet vagy csoportos e-mail üzenetet kíván-e küldeni.

Csoport módosítása

  1. A Csoportok lapon tartsa lenyomva a csoportot, majd érintse meg a Csoport szerkesztése menüpontot.
  2. A következő lehetőségek állnak a rendelkezésére:
    • A csoport nevének módosítása. Csak az Ön által létrehozott csoportok nevét változtathatja meg.
    • További névjegyek hozzáadása a csoporthoz. Érintse meg a > Névjegy hozzáadása csoporthoz elemet.
    • Csoporttagok átrendezése. Tartsa lenyomva a partner nevének végén található elemet, majd húzza a névjegyet az új helyére.
    • Válassza ki a csoportból eltávolítani kívánt partnereket.
  3. Érintse meg a Mentés gombot.

Partnercsoportok kezelése

  1. A Csoportok lapon érintse meg a > Csoportok szerkesztése elemet.
  2. A következő lehetőségek állnak a rendelkezésére:
    • Partnercsoportok átrendezése. Tartsa lenyomva a csoport nevének végén található elemet, majd húzza a csoportot az új helyére.
    • Válassza ki az eltávolítani kívánt csoportokat.
  3. Érintse meg a Mentés gombot.
0 személy találta hasznosnak