Névjegy csoportok

Névjegy csoportok

Hozzon létre a névjegyekből csoportokat, hogy egyszerűen küldhessen üzenetet vagy e-mailt a teljes csoportnak. Megtalálhatja a speciális Gyakori csoportot is, amelynek tagjai közé automatikusan belekerülnek a legtöbbet tárcsázott partnerek, vagy azon partnerei, akiktől legtöbbször kap hívásokat.

HTC One S készülékén lévő csoportjait szinkronizálhatja is Google fiókjának csoportjaival, hogy számítógépe böngészőjéből is elérje őket.

Csoport létrehozása

  1. A Csoportok lapon érintse meg a gombot.
  2. Adja meg a csoport nevét.
  3. Érintse meg a gombot, ha fényképet szeretne adni a csoporthoz.
  4. Érintse meg a > Névjegy hozzáadása csoporthoz elemet.
  5. Válassza ki a hozzáadni kívánt névjegyeket, majd érintse meg a Mentés gombot.
  6. Miután elkészült a csoporttal, érintse meg a Mentés elemet.

Névjegycsoport szerkesztése

  1. A Csoportok lapon tartsa lenyomva a csoportot, majd érintse meg a Csoport szerkesztése menüpontot.
  2. A következő lehetőségek állnak a rendelkezésére:
    • A csoport nevét megérintve megváltoztathatja azt. Csak az Ön által létrehozott csoportok nevét változtathatja meg.
    • A csoport fényképének módosításához vagy eltávolításához érintse meg a csoport neve melletti ikont.
    • További tagok felvételéhez érintse meg a > Névjegy hozzáadása csoporthoz elemet.
    • A csoporttagok átrendezéséhez érintse meg hosszan a partner nevének végén található elemet, majd húzza a névjegyet az új helyére.
    • A elemet megérintve eltávolíthatja az egyes névjegeket a csoportból.
  3. Érintse meg a Mentés gombot.

Üzenet vagy e-mail küldése egy csoport számára

Megjegyzés: Az egyes elküldött szöveges üzenetek számlázva lesznek. Például ha egy üzenetet öt személynek küld el, akkor öt üzenet után kell díjat fizetnie.
  1. A Csoportok lapon érintse meg a csoportot, amelyiknek üzenetet vagy e-mailt kíván küldeni.
  2. Lépjen a Csoportművelet lapra.
  3. Válassza ki, hogy szöveges üzenetet vagy e-mail üzenetet kíván-e küldeni.

Névjegycsoportok átrendezése

  1. A Csoportok lapon érintse meg a gombot.
  2. Érintse meg hosszan az áthelyezni kívánt csoport végén található elemet, majd húzza a csoportot az új helyére.
  3. Érintse meg a Mentés gombot.

Csoportok törlése

Megjegyzés: Csak azokat a csoportokat törölheti, amelyeket Ön hozott létre.
A Csoportok fülön a következő lehetőségei vannak:
  • Törölhet egy csoportot úgy, hogy hosszan nyomva tartja azt, majd megérinti a Csoport törlése menüpontot.
  • Érintse meg a elemet több névjegycsoport kiválasztásához eltávolításra.
Kapcsolódó témák
0 személy találta hasznosnak