Üzenetváltások kezelése

Üzenetváltások kezelése

Üzenet zárolása

Zárolhat egy üzenet, így az nem fog törlődni akkor sem, ha törli a többi üzenetet az üzenetváltásban.

  1. A Minden üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg a zárolni kívánt üzenetet.
  3. Érintse meg az Üzenet zárolása menüpontot. Megjelenik a zárolás ikon.

Szöveges üzenet átmásolása a SIM-kártyára

  1. A Minden üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg az üzenetet, majd érintse meg a Másolás SIM-kártyára elemet. Megjelenik a SIM-kártya ikon.

Egyetlen üzenet törlése

  1. A Minden üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg a törölni kívánt üzenetet.
  3. Ha az üzenet zárolva van, érintse meg az Üzenet feloldása lehetőséget a menüből, majd érintse az üzenetet, hogy újra megjelenjen a lehetőségek listája.
  4. Érintse meg az Üzenet törlése elemet, majd érintse meg az OK gombot.

Több üzenet törlése egy üzenetváltásból

  1. A Minden üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Nyomja meg a gombot, majd érintse meg a Törlés (vagy Egyéb > Törlés) elemet.
  3. Éritnse meg a Törlés a kiválasztás szerint vagy a Törlés telefonszám szerint elemet (ha a partnere több telefonszámot is használt a beszélgetés során).
  4. Válassza ki a törlendő üzeneteket, majd érintse meg a Törlés gombot.
Tipp: Az Üzenetek beállításokban érintse meg az Általános > Régi üzenetek törlése elemet a régi üzenetek automatikus törléséhez az egyes üzenetváltásokból.

Üzenetváltás törlése

  1. A Minden üzenet képernyőn érintsen meg és tartson nyomva egy partnert (vagy telefonszámot), amelyhez tartozó üzeneteket törölni szeretné, majd érintse meg a Törlés gombot.
  2. A teljes szál törléséhez érintse meg az OK gombot.
    Megjegyzés: A beszélgetésben található zárolt üzenetek nem kerülnek törlésre, ha nem jelölte ki a Zárolt üzenetek törlése jelölőnégyzetet.

Több üzenetváltás törlése

  1. A Minden üzenet képernyőn nyomja meg a gombot, majd érintse meg a Törlés lehetőséget.
  2. Jelölje ki a törölni kívánt üzenetváltásokat.
  3. Érintse meg a Törlés lehetőséget. A zárolt üzenetek nem törlődnek.
0 személy találta hasznosnak