Felvétel után

Felvétel után

A fénykép elkészítése vagy a videó rögzítése után megjelenik a Visszajátszás képernyő, mely megjeleníti a fényképet vagy a videó első képkockáját. A képernyő gombjainak megérintésével kiválaszthatja, mi legyen a következő lépés.
Visszatér a Kereső képernyőre.
Fotó vagy videó törlése
Elküldheti a fotót vagy a rögzített videót egy másik eszközre Bluetooth használatával, elküldheti e-mailben is, vagy kiválaszthatja azt a közösségi hálózatot, ahova fel szeretné tölteni.
Válassza ki, hogyan szeretné használni a fényképet, például asztali háttérként
videó megtekintése.
0 személy találta hasznosnak