Üzenetváltások kezelése

Üzenetváltások kezelése

Üzenet törlés elleni védelme

Zárolhat egy üzenet, így az nem fog törlődni akkor sem, ha törli a többi üzenetet az üzenetváltásban.

  1. A Összes üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Tartsa lenyomva azt az üzenetet, melyet zárolni kíván.
  3. Érintse meg az Üzenetek zárolása menüpontot. Egy zár ikon jelenik meg az üzenet jobb oldalán.

Üzenet átmásolása a SIM-kártyára

  1. A Összes üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Nyomja meg és tartsa nyomva az üzenetet, majd érintse meg a Másolás SIM-kártyára elemet. A SIM kártya ikon ( ) megjelenik az üzenet jobb oldalán.

Egyetlen üzenet törlése

  1. A Összes üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Tartsa lenyomva azt az üzenetet, melyet törölni kívánt.
  3. Ha az üzenet zárolva van, érintse meg az Üzenet feloldása lehetőséget a menüből, majd érintse meg és tartsa nyomva az üzenetet, hogy újra megjelenjen a lehetőségek listája.
  4. Érintse meg az Üzenetek törlése lehetőséget a menüből.
  5. Kérés esetén erősítse meg az OK gomb megnyomásával.

Több üzenet törlése egy üzenetváltásból

  1. A Összes üzenet képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Nyomja meg a MENU gombot, majd érintse meg a Tovább > Törlés lehetőséget.
  3. Érintse meg a Törlés a kiválasztás szerint lehetőséget.
    Tipp: Megérintheti a Törlés telefonszám szerint lehetőséget is, ha partnere több telefonszámot is használt az üzenetváltás közben, és Ön csak az egy bizonyos számról érkezett üzeneteket szeretné törölni.
  4. Válassza ki a törlendő tételeket, majd érintse meg a Törlés gombot.

Üzenetváltás törlése

  1. Tegye a következők egyikét:
    • A Összes üzenet képernyőn érintsen meg és tartson nyomva egy partnert (vagy telefonszámot), amelyhez tartozó üzeneteket törölni szeretné, majd érintse meg a Törlés gombot.
    • Ha megjelennek az üzenetváltás üzenetei, nyomja meg a MENU gombot, majd érintse meg a Tovább > Törlés > Beszélgetések törlése lehetőséget.

      A beszélgetésben található zárolt üzenetek nem kerülnek törlésre, ha nem jelölte ki a Zárolt üzenetek törlése jelölőnégyzetet.

  2. Kérés esetén az OK gomb megnyomásával erősítse meg az üzenetváltás törlését.

Több üzenetváltás törlése

  1. A Összes üzenet képernyőn nyomja meg a MENU gombot, majd érintse meg a Törlés lehetőséget.
  2. Jelölje ki a törölni kívánt üzenetváltásokat.
  3. Érintse meg a Törlés lehetőséget. A zárolt üzenetek nem törlődnek.
0 személy találta hasznosnak