Kapcsolattartási adatok összevonása
Olvassza össze többször előforduló névjegyeit bármilyen fiókból.

Kapcsolattartási adatok összevonása

Ha ugyanazok a névjegyei vannak telefonján, Google fiókjában, és közösségi oldalain, mint a Facebook vagy a Twitter, telefonja megpróbálja automatikusan összepárosítani azokat, vagy megkéri Önt, hogy válassza ki az összekapcsolni kívánt kapcsolattartási adatokat. Az azonos névjegyek összekapcsolásával megszüntetheti a dupla bejegyzéseket névjegyei közt.

Javasolt névjegy kapcsolatok elfogadása

Ha telefonja olyan névjegyeket talál, melyeket egyesíteni lehetne, a kapcsolat ikon (  ) jelenik meg az állapotsor értesítési területén.

  1. Húzza elő az Értesítési panelt, majd érintse meg a Javasolt egyező névjegyek lehetőséget. Telefonja megjelenít minden összefűzhető névjegyet.
  2. Az összevonáshoz érintse meg a gombot.
  3. Érintse meg az OK gombot.
Megjegyzés: Ha nem szeretne egy névjegyet sem összefűzni, érintse meg az Összes elvetése lehetőséget.

Lista megtekintése az összes összekapcsolt névjegyről

  1. A kezdőképernyőn érintse meg az > Személy elemet.
  2. A Mind lapon nyomja meg a MENU gombot, majd érintse meg a Tovább > Kapcsolt névjegyek elemet. Megnyílik Az összes csatolt névjegy lista, ahol láthatja az összefűzött fióktípusokat és adatokat.
  3. Választhat, hogy megszakítja vagy újra létrehozza a kapcsolatot két fióktípus között.
  4. Ha kész, érintse meg az OK gombot.

Partneradatok kézi összevonása

  1. A kezdőképernyőn érintse meg az > Személy elemet.
  2. A Mind lapon érintse meg annak a partnernek a nevét (ne az ikonját vagy a fényképét), amelyet egyesíteni szeretne.
  3. A képernyő jobb felső sarkában érintse meg a vagy gombot (ha vannak javasolt kapcsolatok).
  4. A képernyőn a következőkre van lehetőség:
    • A Javasolt linkek lapon érintse meg a gombot, hogy csatolja a névjegyet a fiókhoz.
    • Az Ismerős felvétele alatt érintse meg az egyik lehetőséget további névjegyek csatolásához.
  5. Érintse meg a Kész gombot.

Kapcsolat bontása

  1. A kezdőképernyőn érintse meg az > Személy elemet.
  2. A Mind lapon érintse meg annak a partnernek a nevét (ne az ikonját vagy a fényképét), amelynek kapcsolatát bontani szeretne.
  3. A képernyő jobb felső sarkában érintse meg a gombot.
  4. A Kapcsolt névjegyek rész alatt érintse meg a fiók típus mellett levő gombot, hogy megszakítsa a kapcsolatot.
  5. Érintse meg a Kész gombot.
0 személy találta hasznosnak