Üzenetváltások kezelése

Üzenetváltások kezelése

Üzenet zárolása

Zárolhat egy üzenet, így az nem fog törlődni akkor sem, ha törli a többi üzenetet az üzenetváltásban.

  1. Az Üzenetek képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg a zárolni kívánt üzenetet.
  3. Érintse meg az Üzenet zárolása menüpontot. Megjelenik a zárolás ikon.

Szöveges üzenet átmásolása a SIM-kártyára

  1. Az Üzenetek képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg az üzenetet, majd érintse meg a Másolás SIM-kártyára elemet. Megjelenik a SIM-kártya ikon.

Egyetlen üzenet törlése

  1. Az Üzenetek képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg a törölni kívánt üzenetet.
  3. Ha az üzenet zárolva van, érintse meg az Üzenet feloldása lehetőséget a menüből, majd érintse az üzenetet, hogy újra megjelenjen a lehetőségek listája.
  4. Érintse meg az Üzenet törlése elemet, majd érintse meg az OK gombot.

Több üzenet törlése egy üzenetváltásból

  1. Az Üzenetek képernyőn érintsen meg egy partnert (vagy telefonszámot), hogy megjelenítse az adott partnerrel folytatott üzenetváltást.
  2. Érintse meg az > Üzenetek törlése elemet.
  3. Érintse meg a Törlés a kiválasztás szerint vagy a Törlés telefonszám szerint elemet (ha a partnere több telefonszámot is használt a beszélgetés során).
Tipp: Az Üzenetek beállításokban érintse meg az Általános > Régi üzenetek törlése elemet a régi üzenetek automatikus törléséhez az egyes üzenetváltásokból.

Üzenetváltás törlése

  1. Az Üzenetek képernyőn érintse meg és tartsa nyomva azt a partnert (vagy telefonszámot), akinek az üzeneteit törölni szeretné, majd érintse meg a Törlés elemet.
  2. A teljes szál törléséhez érintse meg az OK gombot.
    Megjegyzés: A beszélgetésben található zárolt üzenetek nem kerülnek törlésre, ha nem választja ki a Zárolt üzenetek törlése beállítást.

Több üzenetváltás törlése

  1. Az Üzenetek képernyőn érintse meg a > Beszélgetések törlése elemet.
  2. Jelölje ki a törölni kívánt üzenetváltásokat.
  3. Érintse meg a Törlés elemet. A zárolt üzenetek nem törlődnek.
0 személy találta hasznosnak