Quick Link to HTC Service
Your phone

Miksi ei tapahdu mitään, kun painan kaukosäätimen äänenvoimakkuuspainikkeita?

Kun asetuksesi sisältää TV:n, digisovittimen ja kotiteatterin, TV-sovellus olettaa, että audio tuodaan kotiteatteriasetuksesta, ei TV:stä tai digisovittimesta.

Jos käytät yhä joko TV:tä tai digisovitinta äänenvoimakkuuden säätöön, sinun on määritettävä äänenvoimakkuusnäppäimet ohjaamaan oikeaa laitetta huoneasetuksessa.

1. Avaa TV-sovellus ja napauta
  2. Napauta > Painikkeen asetus.
  3. Valitse äänenvoimakkuusnäppäimet ja määritä äänenvoimakkuuden ohjaus uudelleen toimimalla näytön ohjeiden mukaisesti.
0 People found this helpful