APPLIS ET FONCTIONS
Travailler avec Notes
APPLIS ET FONCTIONS

Mijn echte afstandsbediening bevat een paar knoppen die niet voorkomen op de afstandsbediening van de app TV. Kan ik die toevoegen?

Ja. Je kunt handmatig knoppen toevoegen en instellen. Je moet de IR van de telefoon uitlijnen met de IR-poort van de feitelijke afstandsbediening bij het instellen van de knoppen.
  1. Open de app TV en tik op .
  2. Veeg naar het tabblad Meer.
  3. Tik op .
  4. Typ de naam voor de knop en volg de aanwijzingen op het scherm om de knop in te stellen.