APPLIS ET FONCTIONS
Modifier une footprint
APPLIS ET FONCTIONS

Waarom ontvang ik geen SMS-berichten van contacten die een iPhone gebruiken?

Als je je contacten onlangs hebt gemigreerd van iPhone naar de je HTC-telefoon, sturen de contacten je mogelijk nog steeds SMS-berichten via iMessage en niet via SMS of MMS.
Om hun SMS-berichten op je HTC-telefoon te ontvangen, moet je de service iMessage uitschakelen in je iPhone-instellingen. Als je andere Apple-apparaten hebt, moet je iMessage daarop eveneens uitschakelen.

Of ga naar je Apple supportprofiel op het web en deregistreer je iPhone en andere Apple-apparaten.