APPLIS ET FONCTIONS
Ajouter une position comme footprint
APPLIS ET FONCTIONS

Hoe stel ik de standaard SMS-app in?

Als je meer dan één SMS-app op je telefoon geïnstalleerd hebt, kun je instellen welke app SMS zal verzenden en ontvangen. Tik in Instellingen, onder Draadloos en netwerken, op Meer > Standaard SMS-app en selecteer een app.

Tik op Berichten om de HTC-app als standaard in te stellen. De app Berichten kan zowel SMS als MMS verzenden en ontvangen en maakt groepsberichten mogelijk (als het apparaat en je mobiele aanbieder dat ondersteunen).