APPLIS ET FONCTIONS
Se déplacer sur la carte
APPLIS ET FONCTIONS

Kantelt het scherm niet?

Als het scherm niet kantelt als je het verdraait, moet je eerst controleren of de optie Scherm autom. draaien is geselecteerd in Instellingen > Scherm en gebaren. Als Scherm autom. draaien al is geselecteerd, probeer dan het scherm opnieuw te kalibreren als de schermstand niet goed reageert op de manier waarop je de telefoon vasthoudt.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Scherm en gebaren.
  2. Tik op IJken van G-Sensor.
  3. Leg de telefoon op een plat oppervlak en tik op Kalibreren.
  4. Tik na afloop van deze procedure op OK.