APPLIS ET FONCTIONS
Analyser des codes, des étiquettes, et du texte
APPLIS ET FONCTIONS

Hoe deel ik de internetverbinding van mijn telefoon met andere apparaten?

Je kunt de gegevensverbinding van je telefoon delen via USB, Wi‍-Fi, of Bluetooth.

Ga naar Instellingen, tik op Meer > Mobiel netwerk delen, en kies of je wilt delen via USB-tethering, Draagbare Wi‍-Fi-hotspot, of Bluetooth tethering.

Opmerking: Hiervoor is een gegevensverbinding nodig zoals 3G. Informeer bij je mobielen aanbieder naar de kosten. Langdurig gebruik van je gegevensverbinding, Wi‍-Fi, of Bluetooth kan je batterij snel leegtrekken.