APPLIS ET FONCTIONS
Prise de photos en continu
APPLIS ET FONCTIONS

Kan ik de camera stand-by houden om de batterij te sparen, en hoe doe ik dat?

Ja. Druk terwijl je wacht op het vastleggen van je volgende onderwerp op AAN/UIT-knop om naar de slaapstand te gaan. Als je klaar bent voor een nieuwe opname, druk je weer op AAN/UIT.

Ook als je een schermvergrendeling met wachtwoord hebt ingesteld, negeert je telefoon dat scherm en start Camera direct. Als je Camera sluit, wordt je gevraagd om het vergrendelscherm te ontgrendelen.