APPLIS ET FONCTIONS
Enregistrer une vidéo
APPLIS ET FONCTIONS

In hoeverre verschilt de modus Zoe camera van de modus Zoe van oudere telefoons?

De nieuwe modus Zoe camera is een verbetering van HTC Zoe die je kon gebruiken in de uitgave 2013 van HTC-telefoons die beschikten over HTC Sense 5 of 5.5.
  • Nu hoef je slechts één knop te gebruiken om foto's, video's en burst-opnames te maken.
  • De vorige Zoe-modus legt een korte MP4-video met een vaste lengte vast, samen met een reeks foto's. Het opnemen begint 1 seconde voordat je de sluiterknop indrukt en gaat daarna 3 seconden door.

In de huidige modus Zoe camera begint de opname als je de sluiterknop indrukt. As je de knop langer dan 3 seconden ingedrukt houdt, is het resultaat een video samen met burst-opnamen gedurende de eerste 3 seconden van de video.