REGLAGES ET SERVICES
Optimiser l'autonomie de la batterie
REGLAGES ET SERVICES

Noen ganger tennes ikke varsellampen. Hvorfor det?

Varsellampens virkemåte ble endret i HTCs Android 4.4.2 (KitKat)-oppdatering. Hvis du oppdaterte HTC-telefonen til denne versjonen, vil varsellampen vise et blinkende grønt lys når det finnes ventende varsler og skjermen er av.

Hvis du vil undersøke og sørge for at det ikke finnes maskinvareproblemer med varsellampen, bruker du HTC Guide-appen. Hvis denne appen ikke er forhåndslastet på telefonen, kan du laste den ned fra Google Play Store.

1. Åpne applikasjonen HTC Guide.
  2. Klikk på Støtte > Telefonhelse (diagnose).
  3. Klikk på Maskinvarediagnose > LED-test.
  4. Trykk på Start.
  5. Undersøk om varsellampen vekselvis blinker grønt og oransje. Hvis den gjør det, betyr det at lampen er i orden.
En annen måte er å bruke HTC-diagnoseverktøyet, som er tilgjengelig via Telefon-appen. På Telefon-tastaturet angir du *#*#3424#*#* (*#*#DIAG#*#*).