Paramètres du HTC Flyer

Hva er nytt i Android 4.4.2 med HTC Sense 6-oppdatering?

Android 4.4.2 med HTC Sense 6-oppdatering introduserer viktige endringer i Kamera- og Galleri-appene, og tilbyr vesentlige forbedringer av den samlede brukeropplevelsen.

System- og strømforbedringer

• Ny ekstrem strømsparingsmodus
  • Fargetemaer for forskjellige typer apper
  • Tilpasningsbar skjermskriftstil
  • Knapp for fjerning av alle nylige apper
Kamera- og Galleri-forbedringer
  • Forskjellige kamerafangstmoduser
  • Zoe-kamera-modus som fanger enten et stillbilde eller en video sammen med tre sekunder med seriebilder, avhengig av hvor lenge du trykker på lukkeren
  • Ny Bildematch-funksjon for å finne fotografier visuelt
  • Interessepunktplasseringer i kartvisning

HTC BlinkFeed-forbedringer

Forbedret utskyvbar meny, forbedret grensesnitt for tilføying av nytt innhold og anbefalinger av restauranter i nærheten

Andre forbedringer

• Apper-skjermbilde med ny design og raskere tilgang til tilpasningsalternativer
  • Forbedret Musikk-app med flere visuelt tiltalende temaer
  • Ny planleggingsfunksjon for å angi bestemte tider og hendelser som aktiverer Ikke forstyrr-modus
  • Forbedret E-post-, Meldinger-, Kalender- og Telefon-app

Se også: Hva er endringene i Android 4.4.2 med HTC Sense 6-oppdatering? .