APPLIS ET FONCTIONS
Gérer les services de localisations
APPLIS ET FONCTIONS

Na de software-update zie ik HTC Mini‍+ onder Instellingen. Wat is HTC Mini‍+?

HTC Mini‍+ is een partnerapparaat voor HTC-telefoons. Als je meerdere taken tegelijk moet uitvoeren, zoals browsen over het web of een e-mail lezen en tegelijkertijd oproepen aannemen, kun je dit apparaat kopen en gebruiken met je HTC-telefoon.

En voor telefoonmodellen die geen ingebouwde infraroodsensor en de app TV hebben, kun je ook de app TV downloaden en HTC Mini‍+ gebruiken als je afstandsbediening.

Zie de gebruikershandleiding of de uitleg voor informatie over het koppelen van HTC Mini‍+ met je telefoon.