APPLIS ET FONCTIONS
Utiliser la navigation pas-à-pas (Navigation premium)
APPLIS ET FONCTIONS

Ik zie zelfstudievideo's op de telefoon, maar waarom kan ik ze niet afspelen?

Vanaf HTC Sense 6, heeft HTC de manier waarop de zelfstudievideo's die op telefoons die Tips en Help hebben, worden afgespeeld, gewijzigd. De video's worden nu gestreamd, en niet langer gedownload, naar je telefoon.

Werk je telefoon bij naar de laatste versie van HTC Sense om de zelfstudievideo's te streamen en te bekijken. Wij raden je aan een update uit te voeren naar de laatste versie van HTC Sense om alle nieuwe en verbeterde functies te krijgen.