Enregistrer vos lieux favoris HTC Footprints

Wat zijn de wijzigingen in de Android 4.4.2 met HTC Sense 6-update?

Er is een kleine wijziging aan wat betreft het moment dat het LED-meldingslampje oplicht om hetzelfde gedrag te volgen als Android 4.4.2. Voor details wordt verwezen naar Soms gaat het LED-meldingslampje niet branden. Hoe komt dat? .

Vanwege de wijzigingen die zijn aangebracht door derde serviceproviders of apps, worden de volgende functies niet meer ondersteund bij deze update:

• Mensen zoeken die je kent op Facebook in de app Contacten
  • WEP- en WPA-beveiligingsopties in Draagbare Wi‍-Fi-hotspot
  • Flash en favorieten synchroniseren in de app Internet
  • Internetradio, wat de TuneIn Radio-app is, in HTC Auto

Vanwege de wijzigingen aan het ontwerp van sommige HTC-apps zijn tevens de volgende functies verwijderd:

• de telefoon automatisch inschakelen en de alarmklok laten afgaan wanneer de stroom is uitgeschakeld
  • Samenvoegen en splitsen van voorvallen en voorvallen een andere naam geven in Galerij
  • Toegang tot online opslag of sociale netwerkalbums in Galerij
  • Sommige live achtergronden, zoals het weer en diavoorstellingen