Afficher des cartes

Wat is er gewijzigd in de Android 4.4.2 met HTC Sense 6-update?

De Android 4.4.2 met HTC Sense 6-update introduceert belangrijke wijzigingen aan de apps Camera en Galerij en biedt aanzienlijke verbeteringen van de algehele gebruikerservaring.

Systeem- en stroomverbeteringen

• Nieuwe extreme energiebesparingmodus
  • Kleurenthema's voor verschillende soorten apps
  • Aanpasbare letterstijl voor weergave
  • Knop voor wissen van alle recente apps
Verbeteringen van Camera en Galerij
  • Verschillende vastlegmodi voor camera
  • Zoe camera-modus waarmee een foto of een video wordt vastgelegd samen met burst-opnamen van drie seconden, afhankelijk van hoe lang je de sluiter indrukt
  • Nieuwe Automatisch sorteren-functie voor het visueel zoeken van foto's
  • Nuttige plaats (Point of interest, POI)-locaties in kaartweergave

HTC BlinkFeed verbeteringen

Verbeterd uitschuifmenu, verbeterde interface voor het toevoegen van nieuwe inhoud en suggesties voor restaurants in de buurt

Overige verbeteringen

• Opnieuw ontworpen Apps-scherm voor snellere toegang tot aanpassingsopties
  • Verbeterde app Muziek met meer visueel oogstrelende thema's
  • Nieuwe planningsfunctie voor het instellen van specifieke tijd en voorval waarmee de modus Niet storen wordt ingeschakeld
  • Verbeterde apps Mail, Berichten, Agenda en Telefoon

Zie ook: Wat zijn de wijzigingen in de Android 4.4.2 met HTC Sense 6-update? .