Chater avec Google Talk

Wanneer ik muziek of video in een app afspeel, wordt alleen audio afgespeeld uit de bovenste luidspreker. Hoe komt dat?

Dit kan gebeuren als je eerder media hebt afgespeeld in de Google Chrome-browser.
Update je Google Chrome-browser naar de nieuwste versie – 35.0.1916.122 of hoger. Om het te updaten, open je Google Play-winkel, ga naar Mijn apps en tik vervolgens op Chrome-browser > Bijwerken.

Als je tijdelijk geen internettoegang hebt en niet kunt bijwerken, sluit je de Google Chrome-browser. Druk op om het scherm Recente apps te openen, en sleep vervolgens Google Chrome omhoog om het te sluiten.