Créer une playlist
APPLIS ET FONCTIONS

Waarom zijn de modi Energiebesparing en Extreme energiebesparing beide grijs?

Dit gebeurt als je de Hoge prestatiemodus inschakelt onder Opties voor ontwikkelaars in Instellingen.

De Hoge prestatiemodus heeft extra energie nodig om de prestaties van de CPU te maximaliseren. In deze modus zijn de functies Energiebesparing en Extreme energiebesparingmodus niet beschikbaar. Als je deze functies wilt gebruiken, moet je de Hoge prestatiemodus uitschakelen.