Ajouter des icônes et d'autres raccourcis sur votre écran d'accueil

Kan ik het vergrendelscherm verwijderen of verbergen?

Ja. Als je liever geen vergrendelscherm gebruikt, kun je het uitschakelen in Instellingen.
  1. Ga naar Instellingen en tik op Beveiliging > Schermvergrendeling.
  2. Tik op Geen vergrendelscherm. Zowel de beveiliging als de vergrendelschermen worden uitgeschakeld.
Opmerking: Sommige Exchange-beveiligingsbeleidsmaatregelen kunnen het inschakelen van een vergrendelscherm forceren met een PIN en/of wachtwoord.