PREMIERS PAS
Où les applications, les données et les fichiers sont stockés
PREMIERS PAS

Gebruikt HTC BlinkFeed veel energie en geheugen?

HTC BlinkFeed is geoptimaliseerd om goed te kunnen werken op de telefoon zonder de batterij leeg te trekken of teveel geheugen te gebruiken.

Ook als je HTC BlinkFeed hebt ingesteld op regelmatig bijwerken, blijft het batterijgebruik vrijwel hetzelfde als wanneer je door materiaal op de telefoon bladert. Ook het geheugengebruik van HTC BlinkFeed is beperkt. Uiteraard is dat afhankelijk van het aantal feed-bronnen dat je hebt geselecteerd in HTC BlinkFeed.