À l’intérieur de la boîte

Soms gaat het LED-meldingslampje niet branden. Hoe komt dat?

Het gedrag van het LED-meldingslampje is gewijzigd in HTC's Android 4.4.2 (KitKat)-update. Als je je HTC-telefoon hebt bijgewerkt naar deze versie, geeft het LED-meldingslampje een knipperend groen licht in geval van hangende meldingen en wanneer het beeldscherm is uitgeschakeld.

Om te controleren om ervoor te zorgen dat er geen hardwareprobleem met het LED-meldingslampje bestaat, gebruik je de app HTC-handleiding. Als deze app niet reeds is geïnstalleerd op je telefoon, kun je het downloaden uit de Google Play-winkel.

1. Open de app HTC-handleiding.
  2. Tik op Ondersteuning > Telefoonstaat (Diagnostiek).
  3. Tik op Hardwarediagnostiek > LED-test.
  4. Tik op Start.
  5. Controleer of het LED-meldingslampje afwisselend groen en oranje knippert. Als dat het geval is, betekent dit dat het LED-lampje goed werkt.
Een andere manier is het gebruiken van de HTC-diagnostiektool die kan worden geopend via de app Telefoon. Voer op het toetsenpaneel van de Telefoon *#*#3424#*#* (*#*#DIAG#*#*) in.