À propos de l'application Messages

"‍Laitteen ajuriohjelmiston asennus ei onnistunut"‍-viesti tulee näkyviin, kun liitän puhelimen tietokoneeseen. Mitä minun pitäisi tehdä?

Tämä viesti tarkoittaa, että puhelimen USB-ajuria ei ole vielä asennettu tietokoneeseen. Asenna tai päivitä uusimpaan HTC Sync Manager -versioon ja liitä sitten puhelin tietokoneeseen USB-ajurin asentamiseksi. Voit hakea uusimman HTC Sync Manager -version osoitteesta: htc.com/hsm/.

Jos sinulla on muita, muille kuin HTC-puhelimelle tarkoitettuja synkronointiohjelmistoja asennettuna tietokoneelle, on suositeltavaa poistaa ensin niiden asennus mahdollisten ristiriitojen välttämiseksi HTC Sync Manager -sovelluksen kanssa.