Tehdastilaan palauttaminen

Tee tehdasasetusten palautus saadaksesi puhelimesi siihen tilaan missä se oli ennen kuin se laitettiin ensimmäistä kertaa päälle.

Jos luovutat puhelimesi jollekin muulle tai puhelimessasi on pysyvä ratkaisematon ongelma, voit tehdä tehdaspalautuksen (kutsutaan myös nimellä hard reset). Älä käytä tehdaspalautusta huolettomasti. Se poistaa pysyvästi kaikki tiedot ja tehdyt asetukset sekä ladatut ja asennetut sovellukset. Varmista ennen kuin teet tehdaspalautuksen, että varmuuskopioit kaiken datan ja tiedostot, jotka haluat säilyttää.

Tehdastilaan palauttaminen asetusten kautta

Mukavin tapa palauttaa laite tehdasasetuksiin on tehdä se asetusten kautta.

1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > tietoja.
  3. Napauta palauta puhelimen oletusasetukset ja napauta sitten kyllä.

Tehdastilaan palauttaminen käyttäen puhelimen painikkeita

Ellet saa puhelintasi päälle tai pääse sen asetuksiin, voit silti suorittaa tehdasasetusten palautuksen käyttämällä puhelimen painikkeita.

1. Sammuta puhelimen virta.
  2. Pidä painettuna ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painiketta ja paina sitten nopeasti VIRTA-painiketta. Päästä pohjasta ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS -painike, kun näet kuvakkeen ruudulla.
  3. Paina sitten seuraavia laitteiston painikkeita järjestyksessä: ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS > ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS > VIRTA > ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS.