Päivityksen asentaminen

Kun näet ilmoituksen saatavilla olevasta ohjelmistopäivityksestä, voit päivittää puhelimesi saman tien. Voit myös ohittaa ilmoituksen ja tehdä päivityksen myöhemmin. Puhelimesi muistuttaa sinua asiasta muutaman päivän kuluttua.
Tärkeää: Oletko valmistanut puhelimesi päivitystä varten? Jos et ole, katso tietoja suositelluista tarkastuksista ja valmisteluista kohdasta Valmistelu ohjelmistopäivitystä varten.

Päivämäärän ja kellonajan asettaminen

Jos sinulla on ongelmia ohjelmistopäivityksen asennuksessa, puhelimen päivämäärä ja kellonaika saattavat olla väärät. Tavallisesti päivämäärä ja kellonaika asetetaan automaattisesti oikeiksi. Jos näin ei tapahdu, voit asettaa ne itse.
  1. Irrota puhelin tietokoneesta.
  2. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  3. Napauta Asetukset > päivämäärä+aika.
  4. Sammuta asetus Määritä automaattisesti.
  5. Aseta aikavyöhyke, päivämäärä ja kellonaika oikeiksi.
  6. Liitä puhelin tietokoneeseen ja yritä asentaa päivitys uudelleen.