Valmistelu ohjelmistopäivitystä varten

Valmista puhelimesi päivitystä varten varmistaaksesi, että ohjelmistopäivitys tapahtuu sulavasti ja ilman keskeytyksiä. Sinun tulee tarkistaa seuraavat:
  • Jos akun varaustila on alhainen, lataa puhelin pikaisesti ennen päivityksen aloittamista.
  • Tarkasta paljonko puhelimessa on vapaata tallennustilaa ja vapauta hieman tilaa päivitykselle. Ohjeet vapaan tilan tarkistukseen löydät Puhelimen tilan tarkistus -osiosta.

Poista muutama turha sovellus, jos se on tarpeen. Katso lisätietoja kohdasta Sovelluksen asennuksen poistaminen.

Voit myös poistaa suuria tiedostoja (kuten valokuvia, videoita tai musiikkia) puhelimesta.

• Varmista, että puhelimesi päivämäärä ja kellonaika on asetettu oikeiksi. Nämä määrittävät sen, mitä päivityksiä tarvitset. Katso lisätietoja kohdasta Päivämäärän ja kellonajan asettaminen.