Miten päivityksiä ladataan ja asennetaan

Ajoittain voi ohjelmistopäivityksiä olla saatavissa puhelimellesi. Puhelimesi voi tarkastaa ja ilmoittaa sinulle, jos uusi päivitys on saatavilla.

Päivitysilmoituksen ja latausvalinnan asettaminen

Voit määrittää puhelimesi ilmoittamaan sinulle, kun puhelimeesi on saatavilla uusia päivityksiä. Voit myös antaa puhelimesi ladata näitä päivityksiä automaattisesti.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > puhelimen päivitys.
  3. Valitse Kerro minulle, kun puhelimeeni on saatavilla päivityksiä -kohta.
  4. Valitse, haluatko sallia päivitysten automaattisen latauksen, jos data-asetuksesi sallivat sen. Mikäli otat tämän valinnan pois käytöstä, puhelimesi lataa päivityksiä vain Wi-Fi-yhteydellä, tai kun se on yhdistettynä tietokoneeseesi.