Lasten nurkkaus asetus
ASETUKSET JA PALVELUT

Lasten nurkkaus asetus

1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > lasten nurkkaus.
  3. Napauta seuraava.
  4. Valitse, mihin sisältöön lapsesi pääsevät käsiksi, kun puhelin on Lasten nurkkaus -tilassa.
  5. Napauta seuraava ja napauta sitten aseta salasana tai ohita.
    Vihje: Salasanan lisäyksellä saadaan lisää turvaa, kun Lasten nurkkaus -tilasta palataan.
  6. Napauta käynnistä lasten nurkkaus. Lasten nurkkaus -lukitusnäyttö tulee näkyviin.
  7. Vedä lukitusnäyttö ylös nähdäksesi Lasten nurkkaus -näytön.
  8. Napauta Mukauta nimetäksesi Lasten nurkkaus -näytön, valitse Lasten nurkkaus -lukitusnäytön kuva ja muuta.

*Lisää kommenttisi tähän …
windows-phone-8x-by-htc