SIM-kortin suojaaminen PIN-koodilla

Lisää toinen turvakerros asettamalla PIN-koodi (personal identification number) SIM-korttiisi.

Tärkeää: Varmista ennen jatkamista, että tiedossasi on se oletus-PIN-koodi, jonka matkapuhelinoperaattorisi on toimittanut.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta vasemmalle siirtyäksesi kohtaan sovellukset ja napauta puhelin.
  4. Napauta SIM-kortin turvallisuus päälle/pois -kytkintä laittaaksesi sen päälle.
  5. Syötä SIM-kortin oletus-PIN-koodi ja napauta sitten hyväksy.
  6. Voit vaihtaa SIM-kortin PIN-koodin napauttamalla Vaihda SIM-kortin PIN-koodi ja antamalla uuden PIN-koodin.

Lukkiutuneen SIM-kortin avaaminen

Jos olet syöttänyt väärän PIN-koodin useammin kuin sallittujen yritysten maksimimäärän, SIM-kortistasi tulee ”PUK-lukittu”.

Tärkeää: Tarvitset PUK-koodin avataksesi SIM-kortin lukituksen. Saat tämän koodin matkapuhelinoperaattoriltasi.
  1. Syötä puhelimen valintanäyttöruudulla PUK-koodi ja napauta sitten syötä.
  2. Syötä uusi PIN-koodi, napauta syötä ja vahvista uusi PIN-koodi.