Sovellusten ja tallennustilan hallinta

Sovellusasetusten muuttaminen

Tavallisesti voit muuttaa sovellusten asetuksia vain ollessasi kyseisessä sovelluksessa. Joidenkin sovellusten asetuksia voi muuttaa avaamatta kyseistä sovellusta.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta vasemmalle siirtyäksesi kohtaan sovellukset.
  4. Napauta sovellusta tai luokkaa nähdäksesi käytettävissä olevat asetukset ja tee haluamasi asetukset.

Sovelluksen asennuksen poistaminen

Jos puhelimesi tila on loppumassa, vapauta tilaa poistamalla käyttämättömiä sovelluksia.

Sovelluksen asennuksen poisto poistaa myös sovelluksen sisältämät tiedot. Poista sovellukset harkiten.

Tärkeää: Useimpia esiasennettuja sovelluksia ei voida poistaa.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Paina ja pidä painettuna sovellusta ja napauta sitten poista.

Puhelimen tilan tarkistus

Voit tarkistaa helposti puhelimessasi jäljelläolevan tilan, jotta tila ei lopu kesken tallentaessasi tärkeitä juttuja.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > Puhelimen tallennustila. Puhelimen käytetty ja vapaa tila näkyvät.
  3. Saat tietoosi puhelimen tallennustilan napauttamalla puhelimen tilapalkkia.

Puhelimen tietojen tarkistus

Saat tietoa puhelimestasi, kuten Windows Phone -ohjelmistoversion, muistin koon, näyttötarkkuuden ja muuta.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > tietoja.
  3. Napauta lisätietoa nähdäksesi Windows Phonen päivitysversion ja muita tietoja.