Battery Saverin laittaminen päälle

Kun laitat Battery Saverin päälle, puhelimesi sulkee joitain taustalla akkua kuluttavia palveluita ja toimintoja automaattisesti.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > battery Saverin.
  3. Napauta Päälle/pois-kytkintä laittaaksesi Battery Saverin päälle.
  4. Napauta lisäasetukset ja valitse sitten jokin näistä valinnoista:
    • Kun akku on lopuillaan. Battery Saver menee automaattisesti päälle, kun akun virta on 20 prosentissa.
    • Nyt seuraavaan lataukseen asti. Battery Saver menee heti päälle ja pysyy päällä akun seuraavaan lataukseen asti.
    • Aina. Battery Saver on aina päällä.
  5. Paina tallentaaksesi asetuksesi.