Bluetooth-lisälaitteen liittäminen

Voit liittää puhelimeesi useita Bluetooth-lisälaitteita, kuten kuulokkeita, autosarjoja tai kaiuttimia.
Tärkeää:
  • Kuunnellaksesi musiikkia käytä lisälaitetta, kuten Bluetooth stereokuulokkeita, jotka tukevat A2DP-profiilia.
  • Varmista ennen yhdistämistä, että lisälaite on löydettävässä tilassa. Ohjeet löytyvät lisälaitteen ohjekirjasta.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Asetukset > Bluetooth.
  3. Napauta Käytössä/Ei käytössä -painiketta kytkeäksesi Bluetooth päälle. Puhelimesi on nyt löydettävässä tilassa. Se etsii automaattisesti Bluetooth-laitteita toiminta-alueen sisältä.
  4. Napauta lisälaitteen nimeä, jonka kanssa haluat luoda laiteparin.
  5. Jos automaattinen laiteparin muodostaminen epäonnistuu, kirjoita lisälaitteen mukana toimitettu laiteparin muodostuskoodi.
Kun lisälaite on liitetty puhelimeesi, tilapalkissa näkyy kuvake Bluetooth. Voit myös tarkistaa yhteyden tilan, joka näkyy lisälaitteen nimen alla Bluetooth-asetukset-ruudulla.
Vihje: Sammuta Bluetooth säästääksesi akun varausta kun sitä ei käytetä ja paikoissa, joissa langattoman laitten käyttö on kielletty, kuten lentokoneissa ja sairaaloissa.