Mitä Office-hubissa on?

Microsoft Office Mobilessa on mobiiliversiot Microsoft Office -sovelluksista. Löydät ne kaikki Office-hubista. Voit myös käyttää Office-hubia päästäksesi käsiksi ja muokataksesi verkkoon tallennettuja asiakirjoja.
  1. Liu'uta aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Napauta Office.
  3. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle ruudun poikki nähdäksesi dokumenttisi ja muut kohdat.
    äskettäiset

Luettelee kaikki äskettäin avaamasi tai tallentamasi asiakirjat.

Äskettäiset-ruutu antaa sinun myös etsiä, avata tai luoda Excel-, PowerPoint- ja Word-asiakirjoja.

paikat

Pääset Office-asiakirjoihisi, jotka on tallennettu puhelimeesi tai verkkosijaintiin, kuten SkyDrive, Microsoft SharePoint tai Office 365.

Millaisia tiedostoja Office Mobilessa voi avata?

Office Mobile -sovellus Tiedostomuodot
Word Mobile .doc, .docx, .dot, .dotx, .dotm, .docm, .txt, .rtf
Excel Mobile .xls, .xlsx, .xlt, .xltx, .xlsm, .xltm
PowerPoint Mobile .ppt, .pptx, .pps, .ppsx, .pptm, .ppsm